tiistai 18. tammikuuta 2011

FEVER!

Mulle nousi kuume maanantai-iltana, 38.3 astetta. En oo ollu kahteen vuoteen kipeenä, eikä tääkää mitään kunnon kuumetta oo. :< Tuli satavarmasti spinningistä, eka hikoilet ja tapat reisiäs 45 minuuttia, sitten kävelet hikisenä kotiin. T__T Ei tää mitään, ehkä mun alitajunta oli suunnitellu kaiken etukäteen. ♥ En ees suunnitellut sinne menoa, et ihan extemporee nappasin vikan vapaan paikan. :o Kiitos alitajunta!
Nyt sitten kuumeisen katkiksen perusjutut: pelataan mahjongia ja kuunnellaan Hannah Montanaa/Pusscat Dollssia!! :D MUST



en tie miks fever, se on (kai) niin klassinen kappale ja tällee. ja toi laulaa hianosti. :o

+ muu playlist:
Pussycat Dolls - Beep
Hannah Montana - Rockstar

AAAAAAAAAAAA silmiä särkee ja vetistää. ;____;
BTW mussa on yli 40% lihasta! >DD *taputapu masulihakset <69*

KESÄKESÄKESÄKESÄ oispa jo KESÄ! Sillon on lämmin ja ei tartte pukee kymmeniä kerroksia vaatteita ja ulkona on helpompi valokuvata ja ranta ja koulu ohi ja MATKUSTELU!! ^^ Sitäpaitti nyt mä tycker om mina kroppa joten miks pitää vetää haalarit ylle ja piilottaa se? 8<

Kauanko vie talvea jäljellä? 3 kuukautta???? Ku on näin pitkä talvi niin pitkä kesä sitten kas! Hermoja repii tämmönen ja mulla voi iha hyvi olla kaamosmasis. 8< Sentääs on lämpötila plussalla..

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa the nuhanenät klubiin :D

    Oonko vähän kateellinen sulle tai mitää D: Halusin ihan älyttömästi mennä kokeilee kaikkii liikuntalajei (just jotai seinäkiipeilyy, spinningiä yms.) mut meijän lähel ei oo mitään paikkaa, mihin vois mennä kokeilee tyylii yhen kerran silloin kun huvittaa. Tai jos on, nii siel on vaan yli 40 vuotiaita naisia >.<

    VastaaPoista
  2. seinäkiipeily on ihanaa, JOS on iso halli. :D yks seinä on tylsä. mut ei meillä semmosta täällä oo. 8<
    täälläpäin käy spinningissä nuorempaakin porukkaa kuten lukiolaisia. sitäpaitti se on kivaa tuntee ittensä nuoreks ja kauniiks ja et elämä on vie edes. :)

    VastaaPoista